Dagens märkliga craving …

John: Vad önskar du till middag? Alltså helst av allt i helahela världen? Du får önska vad du vill.
Emma: Tre burkar färdiggjord pizzasallad från pizzerian på hörnet. Kan inte tänka på något annat just nu.
John: … det är alltså vad du vill ha till M I D D A G? Om du får önska dig vad du vill i helahela världen!?
Emma: Eh, ja (som om det vore lika självklart som att påven har en lustig hatt).
John: Bara det? Inte fyra burkar? Eller indisk mat? Eller wok? Eller sushi?
Emma: Det är det enda. Och nej, T R E burkar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Haha, jag kan få cravings efter pizzasallad trots att jag inte är gravid, det är ju så sjukt gott! Godare än pizza till och med 🙂

 2. Det är något som jag också skulle kunna äta till middag. Älskar pizzasallad! Köper ibland pizza bara för att få salladen. Så jag förstår dina cravings. Många kramar från din ogravida-pizzasallads-ätande-vän <3

  PS. Ibland är jag tillochmed så tokig så jag vill ha vinägerspadet med 😀 😀

 3. Pizzasallad. Underbar craving! (även annars)
  Själv hade jag en craving av prinsesstårtor när jag var preggo. Inte av att äta tårtorna, utan titta och känna lukten av dem. Hur knäppt? Jag kunde vagga till tårt-disken i mataffären flertalet gånger under en handling, bara för att få tillfredställa luktsinnet.

  Förresten. Hittade den här fantastiska och tänkte direkt på dig. Skulle inte cirkus Sundh vara fin i denna? http://www.zara.com/se/sv/mini/set-och-sovdr%C3%A4kter/randig-sparkbyxa-med-knutar-c711027p2444017.html

  1. Hahaha! Vilken underbar craving alltså. Roligaste jag hört!
   Och ja, den där brallan var ju HELT underbar! Tack för tipset.
   Kram emma

 4. Min hittills konstigaste craving var när det inte kunde gå snabbt nog innan jag fick äta två korv med bröd (m. ketuchup och senap) med en kiwi/lime smoothie till. Verkligen dock helt rimligt i stunden.

  1. Hahaha! Hörde om någon som var helt besatt av korv med bröd från IKEA. Alltså lätt jobbigt craving kan jag tycka.
   Kram emma

 5. Vad roligt, jag hade oxå pizzasallad-cravings med min första dotter i magen! 🙂 Svängde jämt in på en pizzeria efter jobbet och köpte flera burkar.

 6. När min man frågade vad jag ville ha till middag i början av min graviditet så ville jag ha popcorn och salta björnar, inget annat. Helt otroligt vilka underliga cravings man får som gravid. Minns att jag satt på vägen hem i tunnelbanevagnen och tryckte i mig blodig rostbiff, då jag inte kunde behärska mig tills jag kom hem. Detta var för 30 år sedan då man fick äta blodigt kött och franska ostar under graviditeten.

Kommentera

Stäng meny