Dååååå kör vi!

Ja, då kom dagen när en började jobba för säsongen. Pjew.
Sådan ofantlig separationsångest från barnen i morse, så jag kan ha lovat både cafédejt efter förskolan OCH pannkakor till middag. För att börja göttigt på något vis.
Börjar din vardag i dag också?

Vad ska jag ta mig för då? Jo, här ska det köttas bokmanus tills fingrarna värker.
Om prick 20 dagar ska jag, Maria Soxbo och Johanna Nilsson skicka in manus för fyra små böcker för Novellix, så är det skyddsmask och handtvål under västen som gäller.
Så taggad på att ro detta projekt i hamn!

Mellan bokmanus-varven ska göra en hel massa härligt, bland annat åka till Dalarna! Och anordna klimatfrukost (på fredag kör vi första klimatfrukosten 2020) och så ska jag rälsa land och rike runt och föreläsa om klimatet.
Först ut är Landskrona den 21 januari!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Låter som att åtminstone barnen fick en lugn start. Hoppas alla dina uppdrag går bra.

    1. Hahaha!

  2. Vardagen är i full gång här igen också. Eftersom vi funderar på att skaffa katt och har allergiker i familjen så tänkte jag höra med dig om er katt. Hade varit roligt med ett inlägg, klarar era allergiker av katten? Jag hoppas 2020 blir kattens år för oss.

Kommentera

Stäng meny