Busenkelt DIY: Sänghimmel till barnrummet

sänghimmel DIY barnrum säng barnsäng växasäng inredning vintage

Halloj!
Sakta men säkert växer barnrummet fram. Det är fortfarande lite kala väggar, men de ska få färg eller tapet så småningom. Men nu har båda barnen en varsin sänghimmel i alla fall.
Bodils sänghimmel gjorde jag ju av en lampskärm och sammetstyg, och till Majken ville jag ha något annorlunda. Testa en ny konstruktion. Och eftersom Majken älskar gult så är det klart att hon skulle få ha en senapsgul sänghimmel – med flotta tofsar i.
Nyfikna på hur en gör?

Det är HUR enkelt som helst! Och denna gång har jag och Emily svängt i hop en film för att visa hur en går till väga.
Bara tt luta sig tillbaka och kika:

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Hur himla smart får man vara?! Du löste just nu mitt huvudbry angående hur jag ska ha råd med sänghimlar till mina kids. Plus! När de tröttnat kan man ju använda gardinerna till annat vilket är omöjligt med en “vanlig” sänghimmel, så himla bra på flera plan.

  1. Vad roligt att du gillar! Sjukt kul att pilla ihop sin egen inredning =)
   Kram emma

 2. Så himla smart! Detta ska jag anamma när det är dags att göra iordning min sons rum( Malte är 3 månader snart) Jag skrev till dig förra året när du hade ett inlägg om barnlängtan( kommer inte ihåg vad inlägget hette) Vi fick iallafall göra ivf-behandling tillslut och det lyckades på första försöket och nu som sagt sitter jag här med min alldeles underbara bebis efter mycket svett, slit och tårar. Jag älskar verkligen din blogg och har följt dig i många år,men är dålig på att kommentera.

  1. Men åååååh! Stort grattis!!!

 3. Men måste få veta! Gardinerna är värt ifrån? Vi älskar med senapsgult! Måste bara ha!

  1. Fyndade på secondhand! Kram emma

 4. Ska testa detta DIY direkt!

 5. Åh, så fin!

 6. Så bra, tack för inspirationen! Vart har FU köpt just dina gardinlängder och tofsar? Så fin färg!

Kommentera

Stäng meny