Bubbel under äppelträden

img_0246

När exil-lantisen i mig bultar på kroppsglaset och kräver klorofyll i full blom så traskar jag ofta hit. Till Vintervikens trädgårdar.

img_0251

Häromdagen fick jag sällskap av de här två. Tar man hälften av den ena och hälften av den andra så får man mig. Det här är nämligen mina föräldrar, Arne och Märta.
De bor ju vanligtvis ute på vischan hemma i Värmland, men ibland kommer de till Stockholm, andas avgaser och ränner runt bland betongen.

img_0227

Men just den här dagen vände vi på klacken vid asfaltsgatorna och tog istället vägen förbi solrosor, höstaster och dignande plommonträd. img_0231

img_0265

Stannade till för lunch och bubbel under äppelträden på trädgårdscaféet gjorde vi också. Tog en bild på mamma och pappa samtidigt som jag ammade Bodil. Detta tyckte mamma var imponerande så hon i sin tur tar en bild av denna åsyn och whatsapp:ar den till väl valda … img_0259

img_0286

Efter lunchen får mamma mysa lite med Bodil.

img_0280

Vänta, Bodil måste ju få vara med på bild också …

img_0291

Här har vi dem. Bodil och mormor. Två av den bästa sorten. En äkta värmlänsk lantis och en utspädd sådan.

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Sista bilden är fantastisk!

  1. <3

 2. Alltså du är ju verkligen 50/50 dina föräldrar! Så häftigt! Och Bodil börjar ju likna Majken! Fast det tycker säkert bara alla andra och inte ni. Vi har också pseudos som alla tycker är jättelika men vi ba hur då?! Fast som förälder ser man väl de små olikheterna tydligare.. Och heja till terrängamningen, shit vad man blir bra på det med ett storasyskon i hasorna! Typ amma, byta blöja och slänga ihop lunch på samma gång är numer piece of cake

  1. Hahaha! Ja, verkligen! I somras ammande jag, hämtade ut paket på posten OCH åt en glass samtidigt. Då ba: VAD ÄR INTE MÖJLIGT I DENNA VÄRLD?
   Och jag håller med dig. Jag ser ju noll likhet med kidsen, men alla andra ser tusen likheter. Och gällande mina föräldrar har jag alltid hört att jag är en kopia av min far … minus fliten då …
   Kram

 3. Vilka pang-gulliga päron! Mitt i all blomsterprakt. Var mammaledig och hängde lite i Vinterviken, och har otroligt nog inte varit tillbaka sedan dess (6 år sedan!).. but why!!!! Liksom. Är ju ASfint!

  1. Bara att komma tillbaka! =)

Kommentera

Stäng meny