Bubbel, galaklänningar, fotografering och pre-influencergala

För exakt en vecka sedan pressades tacosen in i kylskåpet på vänt. Då var det gala, galej och Stora influencerpriset på fredagsmenyn. Långt ifrån veckans raggsockor på torpet om en säger så …
Emilys fotostudio, som ligger vägg i vägg med mitt kontor, riggades upp för plåtning,  medan jag hällde upp bubbel och baluns. Snart knackade Elsa på, klev in, fick ett glas i handen och en strålkastare i fejset. That’s how we welcome our guests.
Här skulle plåtas och förevigas gala minsann!

Medan Emily plåtade Elsa så svassade jag runt i mormors gamla galaklänning, sippade cava, skrålade med i musiken som ljöd ut ur högtalarna och åt chips. Helt okej fredag om en säger så.

Kikade på Emilys laptopskärm då och då. HUR fin bild?

Jag, som alltid klär och sminkar mig i panik – med två barn som leker Tarzan i mina hårtestar – alternativ välkomnar gäster in genom dörren endast iklädd strumpbyxa, morgonrock och turban, liksom var … klar … FLERA TIMMAR innan det var dags att ge sig av. Lyx!

Passade på att plåta mitt glada fejs, äta sjukliga mängder chips pga middagshungrig …

Och föreviga Emily i snyggaste suiten!

KOLLA!

Så småningom anslöt Sandra Beijer också. Ett glas bubbel och strålkastare där också.

Kan det stå Sandra Beijer mer klarsynt på en klänning eller vad? Fenomenalt bra outfit!

En kik på skärmen även där.

Elsa och Sandra pep i väg på varsna middagar, jag och Emily ät Foodora-pizza i studion och sedan: snabbt en bild i spegeln för att därefter slänga sig i väg i en taxi till Stora influencerpriset. Mer om det imorgon (annars kommer det här inlägger aldrig ta slut …)

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny