Brunch med Kubel & Bylund

Förra torsdagen hade jag gjort en stor lucka i kalendern mitt på dagen. Även om jag är frilans, bestämmer över min tid  och är min egen chef så är jag ungefär sämst på att utnyttja det. Jag är en sträng chef som helst ser att jag jobbar maxat under kontorstid. Och planerar sällan in göttiga grejer som själen mår bra av. Det blir ingen årets chef-utmärkelse här inte, det hör jag!
Men just denna torsdagen var annorlunda. Jag tog en snabb titt i den skitiga badrumsspegeln hemma, bytte snabbt tröja och klädde om i det totala novembermörkret. Alltid lika intressant att göra så.
För en har ingen aning om vad resultatet blir.

Pep i väg med Roslagsbanan och såg tydligen ut så här. Plus världens skitigaste kjol, hål på strumpbyxor och läppstift utanför kantlinjen. Jaja, det är ju inte så himla noga.

Jag kom fram till Vallentuna, försökte ratta runt med min google maps som fick spel och lyckades se hela socknen innan jag hittade rätt gata. Och vilken gata sedan! Här växte de vackraste husen!

Ramlade in i ett av dem, till Jasmina Bylund och hennes fantastiska hem!

Jag hade nämligen blivit inbjuden på brunch – EN HELT VANLIG TORSDAG – av henne och Anna Kubel. Jag träffade dem båda på Villa Strömsfors tidigare i höstas och föll pladask!

De hade dukat upp det här!
Och jag hade fel inställning på kameran så allt blev kornigt, men jag var så uppslingrad i samtal och babbel att jag inte märkte det. Jaja.

Här skulle jag få sitta! LYX!

Här satt vi LÄNGE. Skrattade och snackade klimat, hus, längtan till landet och allt det där som rör sig i våra huvuden.

Jag hade lätt kunnat stanna till middagen, för det kändes som vi liksom bara skrapade på en sketen liten yta av allt som vi skulle kunnat avhandla. 

Anna!

En timme senare än jag tänkt lämna brunchen (hahaha) och innan mörkret föll vinkade jag hejdå och vandrade den där fina gatan mot Roslagsbanan igen.
Bästa torsdagen på länge!
Detta borde mig kutym, chefen!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny