#bortakontor på Pom & Flora

GÅVOR-NYIMG_2533

Veckans bästa grej nuförtiden är när jag och Volang-Linda kör #bortakontor ute på stan. Vi packar laptops, kalender och att-göra-listor, kuskar runt stan och slår oss ner för att leka kontor på caféer och i tropiska rum.
I förra veckan drog vi till Pom & Flora på Södermalm där det serverades frukost på rotfruktsbröd, chiapudding, juice och mängder av kaffe.

IMG_2527

Vi fick mumsiga smörgåsar minsann. Lyxigt värre. IMG_2551

Sedan jobbade vi med den här väldoftande utsikten. IMG_2549

Senare anslöt Emmy till vårt lilla #bortakontor.  IMG_2542

Känner ingen som klär så gruvligt bra i slarvig knut på huvudet som Emmy. Själv ser en ju ut som Britney (not the golden era) var gång det ska slarvas till.

IMG_2538

När vi #bortakontor:ar så plinkar vi på våra tangentbord, hinkar kaffe, utbyter idéer och sedan bestämmer vi nästa kontorsställe. Ungefär den bästa veckotraditionen som finns.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Vilken fin och intressant blogg du har.
  Vore kul att komma i kontakt med dig, då många av våra annonsörer som vill synas mer bland bloggare och vi har ett flertal annonsörer som jag tror skulle passa dig.

  Hör av dig till mig så berättar jag mer!

  Mvh
  Hanna Lundmark
  Adtraction

 2. Att byta plats och jobba på andra ställen är så himla värdefullt för kreativiteten! Fint att ni har det som en tradition.

  1. Eller hur? Tycker att alla skulle få chans att någon gång få vistas i inspirerande miljö på arbetstid. Tror det skulle göra susen för hälsan och arbetsmoralen =)
   Varma hälsningar
   emma

 3. Superfina bilder! Så fint ljus!! + Typiskt bra kontorsmiljö.

Kommentera

Stäng meny