Bokhylla på plats

Den 1 mars flyttade vi in i vår lägenhet, tvärs över gården. Nu börjar lägenheten sakta men säkert bli färdig. Väggarna har fått lite färg, möblerna börjar hitta plats och nya Blocket-och-Refurn-efterlysningar är i gång för att fylla de sista hålen.
Något jag längtat länge efter är att måla in bokhyllan i samma färg som väggarna. Den har haft omålade konsoller och vita hyllplan, tills för en vecka sedan då jag penslade jag på det sista lagret färg.

Så här blev det! Letade länge efter konsoller som passar sekelskifteslägenheten och fastnade för de här som heter Fredrik och kommer från Lundbergs

Nu har alla böcker, foton och högtalare flyttat in. 

Lite kvar att jobba på högst opp, men snart så! 

Hyllplanen har vi återanvänt i flera omgångar. Köpte dem för tio år sedan när jag bodde i Hornstull och har målat om dem ett par gånger så de passat lägenheter, kök och annat som vi använt dem till. Men nu får de sitta här ett bra tag hoppas jag.

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så fint! Jag skulle så gärna vilja veta vilken färg ni har målat väggarna/bokhyllan i? Tack på förhand:)

  2. Snubblade nyss över bilder på denna fantastiska hylla och känner att jag måste lämna en kommentar: Vilken UTSÖKT komposition av vintageföremål! 🙂 Verkligen njutbart.

    1. Tack snälla!

Kommentera

Stäng meny