Blomstrande pion-tider

pioner by emmas vintage

Vår bästa tid är banne mig nu. Stan osar av uteserveringar, trivsamt skrammel och fånga-varenda-jäkla-minut-hets.
Solsvältfödda stockholmare tar varje chans att bada, ta en picknick i gröngräset och titta på försommar-solnedgångar. Dessutom luktar det himmelskt ute. Syréner, pioner, nyklippt gräs … kryddat med grillat från någon innergård.
Om kvällarna öppnar jag köksfönstret, så att jag hör allt skval från innergården. Känner doften av grillat, hör svalor och början till ändlösa nätter. Då trivs jag. Uppe bland de röda taknockarna.
Och så kan man ha purfärska pioer hemma. Som jag har just nu.

pion by emmas vintage

blommor by emmas vintage

pion by emmas vintage

Ps. Vad tycks om min nya radio? Ja, jag vet. Jag hade en nästan identisk förut, men nu har jag bytt upp mig. Till en DUX. Som fungerar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. bara att den fungerar är ju fantastiskt hundra gånger om.

  2. Åh så vackra pioner! Absolut en av mina favvoblommor. Den där radion/byrån ser inte helt fel ut heller. YUM!

  3. Hej Emma. Jag behöver lite hjälp! Det är nämligen så att min bästa kompis ska gifta sig och på möhippan har vi temat 50´s- “pinkgirls”. Jag har långt hår ungefär ner till svanken och behöver gå till någon som kan få till det i någon fin 50-tals frisyr… har du/ni någon frisör/salong ni kan tipsa om?

    Tack på förhand!

  4. tjusig radio såklart! jag jobbar med second hand och vi hade en sådan i butiken.. som jag inte köpte! ångrar mig. men rätt tjej kom och köpte den och jag är säker på att den passar hemma hos henne och blir uppskattad! kika gärna in hos mig, var också på vintagemässan i malmö men inte på söndagen så jag missade er.

  5. Har en likadan fungerande Dux här hemma. Älskar knastret när man lyssnar på 78-varvare 🙂

Kommentera

Stäng meny