Blommig klänning från Paris!

vintage dress by emmas vintage

Ni som följer mig på Instagram vet att jag tredan är hemma från min långa resa (ligger lite lätt efter med uppdateringarna). Just nu är jag hemma i Stockholm, jobbar med ett nytt spännande projekt (som jag snart ska avslöja) och laddar inför den årliga Gotlands-semestern. I morgon far jag på en snabbvisit till Värmland för att sitta i min skrivarstuga en sväng (ljuva frilansliv).
Men innan dess måste jag ju visa upp min nya (gamla) klänning som jag köpte i Paris. En blommig vintageklänning som jag köpte för 10 euro. Jag kallar den min Nina-klänning för den påminner mig om min vän Nina. Till min klänning bär jag gult skärp och gula hearts-skor från Swedish Hasbeens.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Klänningen, skärpet, skorna – fint! Men ännu finare: håret! Himmel.

  2. Underbart med en klänning från Paris! Då känner man säkerligen att man omges av en fransk aura varje gång man använder den. Och vilken fantastisk semesterresa du varit på, som en dröm!
    Ha det gott! Kram Christina

  3. Det är ungefär den finaste klänningen jag sett i hela mitt liv. Om du tröttnar så köper jag den BUMS! 🙂

Kommentera

Stäng meny