Blogghjälpen: Underbara hjältar!

Ni är helt underbara! Vilket gensvar vi på Vintagefabriken har fått på vårt initiativ Blogghjälpen. Ni har skänkt pengar, önskat låtar och bloggat järnet om Blogghjälpen – allt för att barnen i slummen ska få tillgång till rent vatten. Det låter så himla basic att få tillgång till vatten … och det är just det. Basic. Som att överleva för dagen och att kunna gå på toaletten utan att bli våldtagen.

Jag blir så otroligt rörd över alla hjältar därute som hjälps åt för att världen ska bli lite finare och snällare. Det är precis en sådan värld jag vill leva i.
Därför fortsätter vi på Vintagefabriken att utmana bloggar och er bloggläsare att bidra med det ni kan. Om det så är en bloggpost om Blogghjälpen eller Musikhjälpen eller om den är 50 spänn för en låt, spelar liksom ingen roll. Huvudsaken är att det är något.
Deltar du i Blogghjälpen har du dessutom chans att vinna ett pris som vi på Vintagefabriken har satt ihop!

Gör så här för att delta i Blogghjälpen:
Skicka ett SMS till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering). Eller gå in på Musikhjälpens hemsida och donera en valfri summa. Själv jag önskat en låt till John. Nämligen Bob Dylans “I want you” som spelades på vårt bröllop.

Exempel: “100 I want tou Bob Dylan Till världens bästa John”

Efter du har önskat en Musikhjälpen-låt eller donerat din peng, skriv en kommentar i detta inlägg eller maila mig på emma@emmasundh.com, så skriver jag upp dig på listan här. Samma lista kommer att publiceras hos  Volang och VintageprylarDu kan givetvis välja om du vill vara en anonym “Lena” eller om du vill skriva ut ditt namn och din bloggadress.
Om du har en blogg så får du så klart gärna sprida ordet vidare, så att vi kan dra in ännu mer pengar till barnen.

gotland

Kram till alla hjältar från mig.

Gotland

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Hej! Det är första året jag lyssnar på Musikhjälpen och tycker att det är jättebra! Så självklart har jag skickat iväg en peng med låtönskningen Wonderful life av Hurts, eftersom jag är lycklig över att de kommer till Stockholm i Mars!

 2. Nu har jag äntligen lite internet så nu har jag också bidragit. Jag önskade The Smiths, this charming man till Carl. För han är bäst. Punkt.

 3. Nu har jag skickat iväg en önskning med Beatles – In my life till världens finaste Anders, eftersom vi hade den på vårt bröllop i somras 🙂

 4. Jag skickade ett bidrag och önskade I’m gonna be med The Proclaimers till min blivande man då det är den låten (otippat kanske) som ska sjungas under vigseln 🙂 Kramar

 5. Musikhjälpen är grym, klart jag är med!

 6. Ett sånt strålande initiativ, Emma! Älskar Musikhjälpen och följer slaviskt varje år. Denna gång får jag dock engagera mig på avstånd eftersom jag flyttat över Atlanten. Kan dock tipsa alla utvandrare om att det går utmärkt att önska låtar och betala med kort på deras hemsida. Själv önskade jag Regina Spektor med Call them brothers (feat. Only Son). Bara för att!

 7. Nu har det önskats Hjerteknuser av Kaisers Orchestra, en så fin så fin sång på norsk! 🙂 Heja Musikhjälpen, sista rycket nu!

 8. Musikhjälpen är grymt! Jag önskade Wolf med First Aid Kit! Tjoho!

 9. Självklart har jag skänkt pengar. Jag passade på att önska Shake up your soul med Vega. Heja Musikhjälpen!

 10. Hej finaste Emma!

  Nu har jag donerat min peng och önskat Sånger om kvinnor – Vi är många

  Puss!

 11. Klart jag är med! “It ain’t over” med Miss Li!

 12. Nu har jag också skänk pengar och önskat en låt. Single Ladies med Beyoncé till alla som gillar att skaka rumpa!

Kommentera

Stäng meny