Bland guld, drinkar och Emily Dahl

img_9108

Mäh, jag har ju helt glömt att visa när jag sprang i väg i solnedgången mot premiäröppningen av nya H&M Home-butiken! Så, här kommer det.

Efter att ha nattat barn i en evighet hoppade jag ner i en 40-talsklänning, smet i mina vinröda favoritskor från Stadsmissionen och sprang till tunnelbanan.

img_9227

Begav mig till Drottninggatan och nya H&M Home-butiken. Inifrån den sprillans nya lokalen dunkade disco (Britney Spears, Paris Hilton och Carola), drinkar flödade och modefolk och inredningsnördar dansade sida vid sida.
img_9140

Där, mitt i allt, mötte upp min dejt för the evening, den förträffliga Emily Dahl (du kan läsa hennes inlägg om H&M Home-kvällen här). Vi babblade i hundratjugo, recap:ade sommaren, pimplade drinkar och tittade på inredningsdetalj efter inredningsdetalj. img_9145

En sådan här slank ner däremellan. img_9133

Gled runt bland guld, linne, trä och keramik och insåg att butiken liksom aldrig tog slut.

img_9206img_9155

Intill ett badkar fullt av guld hittade vi Kakan Hermansson. Starstruck.

img_9200

Kort därefter var det någon som hade tagit sig ett bad. Ej jag tyvärr. img_9178

Och i ett annat hörn hittade jag Emily i sötaste badhandduken för barn. Så gölligt!img_9185

I samma hörn fanns kattporslin. Hejdå, hejdå, hejdå!img_9191

Emily och jag snappade av bilder i spegeln … img_9224

… och så sprang in i duon bakom Dunke design också. De har ju butik i Midsommarkransen och har fått den stora äran att fylla nya H&M Home-butiken med möbler.  img_9217Till exempel den här soffan som var ungefär omöjlig att fånga på bild pga ett eskalerande dansgolv intill.
När Carolas 80-talsstämma klingat ut i ett sista vrål stängde festen. Skrattande sensommarfolk vällde ut och vi med dem.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny