Blåbär och hallon med grädde och socker

shorts by emmas vintage

I dag hänger jag på Vintagefabriken. Ungefär precis här. Jag har nämligen plåtat av några av alla klänningar, kappor, shorts, byxor, koffertar, glas (och gud vet vad) till Vintagefabriken.se.

Mellan plåtar varven trippar jag runt i min nya topp som jag fyndat på loppis i Värmland. 40 spänn kostade den. Jag tycker att den ser ut som blåbär och hallon i grädde. Med socker på. Bär denna goda topp tillsammans med mina vintageshorts från Ralph Lauren, vita strumpbyxor och blå ballerinaskor (som man kan skutta i (kriterie ett bland mina skor)).

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Riktigt fin kombination, toppen passar dig jättebra 🙂

 2. Vintage i Värmland alltså, jag ser verkligen fram emot att spendera en vecka i Karlstad i sommar!
  Men söta ni, kan ni inte skriva ut priserna på ljuvligheterna på Vintagefabrikens sida? Det blir ju så tjatigt att maila om varenda liten finhet… 🙂 En annan idé, varför inte köpa in ett bra gäng av “dina” vita strumpbyxor till butiken? Jag är säker på att dom skulle gå som smör i solsken!

  1. Absolut! Att vi inte har skrivit ut priser har berott på tidsbrist. Men vi ska bli bättre på det från och med nu. Och vi kommer faktiskt få in strumpbyxor i nästa vecka. Kram emma

 3. Hej! Vad kul att ni kommer till Malmö 🙂 Kommer man att kunna träffa er på lördagen också? Jag såg att er föreläsning är på söndagen, men lördagen passar egentligen mitt schema bäst…
  Jag har följt din blogg en tid och det skulle ju vara kul att träffa er i verkligheten.
  Ha det fint! Kram

  1. Jajemäsan! Jag kommer vara på plats vid invigningen! Hoppas vi ses. Kram emma

 4. Vart köper du dina vita strumpbyxor?
  Jag har inte hittat några som är sådär riktigt vita och fina!

Kommentera

Stäng meny