Bebissängen fixad och klar!

bebissäng vintage spjälsängsskydd spjälsäng järnsäng emmasvintage

Nu står bebisens första säng klar i väntan på ankomst. Den gamla sängen hittade jag och John hos antikhandlaren här i Midsommarkransen. bebissäng vintage spjälsängsskydd spjälsäng järnsäng paris emmasvintage

Spjälsängsskyddet – som följde med när vi köpte den “stora spjälsängen” på Blocket har fått ny kostym. Jag har klippt av det så att det passar sängen och så har jag piffat upp med blommigt tyg som Lollo hittade på Tygverketbebissäng vintage spjälsängsskydd spjälsäng järnsäng örngott emmasvintage bebissäng vintage spjälsängsskydd spjälsäng emmasvintage

Och där i sängen finns loppisfyndade örngott …bebissäng vintage mjukdjur virka spjälsäng emmasvintageOch de här söta sakerna som jag fått av U N D E R B A R A MajaMajas manufaktur som håller kurser i stickning och virkning på Vintagefabriken. Just de här mjukdjuren lärde man sig virka på den förra kursen. Jag hade signat upp mig att vara med och var så peppad att det jag höll på att gå i bitar.
Men tyvärr sa gravidkroppen nej, sammandragningar höll mig sängliggande och jag grämde mig SÅ att jag missade kursen. Så förstå lyckan när de här kom på posten häromdagen.
Tusen och åter tusen tack Maja (och Värmland 4-ever!).

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Hej! Så himla kul att ni ska ha barn snart!! Tips till barnsängen: Köp gummiknoppar som är typ rundade nertill, så får sängen ett bra “gung” när barnet ska vaggas! (och så slipper ni ful märken i golvet) Lycka till med allt, det kommer gå mega bra tror jag!
  PUSSS OCH KRAM!!

 2. Hur sota ar smadjuren!!! Underbart rara…

 3. Jag vill ocksa ga pa hennes kurs! Attans att jag bor I Australien, haha. Sangen ser sa gosig ut, mycket karlek som gatt in in I det arbetet, det syns.

 4. Men hallå jag vill också sova där! Så mysigt!

 5. Hi Emma,
  I like the nice animals. Do you have the instructions for them? Can’t find them on Majas Website. Thank you for help.

  Coco

 6. Hej!
  Var är den fantastiska lampan ifrån?

Kommentera

Stäng meny