Bästa TV-serien jag sett på länge

vanessa-kirby-as-princess-margaret

Jag ser det mesta i TV-serie-väg, men det är få TV-serier som jag längtar så gränslöst efter och som ger mig total sömnbrist som “The Crown” på Netflix.
Ni måste bara spana in om ni inte gjort det!

Hör här: Brittiskt drama, förälskelser, skandaler, nagelbitande politik, outstanding kostym, underbara karaktärer och rappa repliker. Men så är ju detta Netflix mest påkostade serie. Någonsin.

Serien tar fart 1947 och handlar om drottning Elizabeth II väg till tronen och den första tiden som regent. Vid sin sida har hon sin douchebag till make Philip, sin charmanta, löjligt förälskade syster Margret, gubbgubben Churchill som passerat bäst-före-datum, den abdikerade (skitsnackande) kungen Edvard VIII (och hans fru Wallis) och en rad människor som inte alltid har ärligt uppsåt.
Jag bara älskar den här serien! Den ger en inblick i den börda en titel stänkt av blått blod kan medföra, men lämnar också en kopiös lista med frågor kring mystiken kring familjen WIndsor. ÄR ALLT SANT?

Se den! Och googla ej kungafamiljen för plot.

thecrownnetflix

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. men ja! Jag har precis sett hela första säsongen under de sensate två dagarna! Så himla bra! Oväntat bra spelad Churchill, tyckte jag, ser så himla bräcklig ut ibland. Jag tipsade om denna och tre andra netflix serier på min blog idag: http://magpiesatsunrise.blogspot.com/

  2. Håller med blev så nyfiken att jag googlade allt möjligt om familjen windsor ☺️

  3. Jag såg sista avsnittet igår och har såna abstinensbesvär! Behöver mer drama, glittrande tiaror och intriiiiger! Bästa serien på länge, helt klart!

    1. Eller hur? ÄLSKAR!

Kommentera

Stäng meny