Bästa loppisarna (och popup-butikerna) i Sverige?

God morgon!
Det är ju inte så där värstans långt kvar till sommar, loppis och fynd. Och till denna ljuvliga, ljuvliga säsong ska jag än en gång skriva ihop en guide till Sveriges bästa loppisar och pop-up-butiker till Family living. Så himla roligt!

Jag hoppas innerligt att jag inte missat något guldkorn, men för att försäkra mig: Har du någon oumbärligt loppis med inredning och barngrejer som jag inte får missa att tipsa om? Eller sommarbutik? Eller popup?
Fyll kommentarsfältet! Så kan vi passa på att tipsa varandra också, så kanske vi ses där i sommar <3

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Östregårds antikt & loppis utanför Moheda! Du kanske redan har koll på den, men om inte så är den ett hett tips 🙂

 2. Hej från en fellow Kransen-bo! Jag får passa på att slå ett slag för min gamla hemstad Söderhamn eftersom jag tycker det är så roligt att det dykt upp fina ställen där. Är man påväg uppåt på E4 och inte har så bråttom, eller det börjar bli lunchdax och man är osugen på McDonalds som ligger där strategiskt vid infarten till stan från E4, så kan man svänga av och åka till Rosengatans lilla affär och Café (Rosengatan 18). En gammal butiksbyggnad med uthus, snirkliga trappor och fullbelamrat med prylar från golv till tak i fler byggnader. Det är rätt skitigt, rörigt och vissa saker är för högt prissatta men väldigt charmigt och det finns stor fyndpotential! Deras FB: https://www.facebook.com/Rosengatans-lilla-aff%C3%A4r-och-caf%C3%A9-230015427063978/

  Ett stenkast därifrån ligger Månses design som är en liten oas med stor härlig butik där de bland annat säljer sina eget fina porslin och den där lunchen kan intas i det luftiga växthuset eller utomhus. Stor gräsmatta för barn med spring i fötterna. En dold pärla!!
  http://www.mansesdesign.se/fw_lang/sv/butik/

  Även Erikshjälpen i Söderhamn är väldigt välsorterad med bra priser och jag fyndar alltid där. De har bara öppet vissa dagar i veckan dock.

  I övrigt är Söderhamn en fin sommarstad med magisk skärgård!

  Kram!

  1. TUSEN TACK!!!!

 3. Hjulet i Vårgårda får man inte missa om man har vägarna förbi. Skulle tippa på att halva vårt bohag kommer därifrån 🙂

 4. Här i vårt lilla samhälle Horred ligger en mycket välskött och fin second hand som har öppet på lördagar, Mötesplatsen. Hembakt finns i serveringsdelen och hela butiken är en härlig gammal förläggarbod med målade trägolv och snyggt stajlade avdelningar för allt från äggkoppar till kläder. Rent och fräscht, men ändå billigt och fyndläge!

 5. Hej!

  Måste tipsa om Prima Pinaler i Mölnbo utanför Södertälje. Ligger i den gamla kvarnen med ett jättehärligt café. Öppet första söndagen i månaden med start i maj. Titta in på deras Instagram! 🙂

 6. Hej, vilken mysig blogg du har. Jag har själv drivit butik i Vännäs Västerbotten under många år, numera bara webshop http://www.antikomodärn.se, där finns allt från sekelskifte till nyproduktion. Ta en titt vettja!

Kommentera

Stäng meny