Barnrum: Dramatiska draperier och hemliga kojor

barnrum barnkammare inredning kids room children decor interior vintage

Visst var det länge sedan vi kikade in här? I Majken och Bodils barnrum. Det beror ju främst på att barnkammaren hundra gånger av hundra är så överbelamrad av bös att en normalbegåvad kameralins inte skulle kunna fokusera därinne.

Tycker så mycket om det där rummet. Den blommiga Mr Perswall-tapeten som klättrar upp på väggarna, Majkens sänghimmel som jag gjort av en lampskärm och sammetstyg från Jotex, retrosängen i mörkt trä som jag köpt via Blocket och så Bodils illa krypin som döljer sig bakom de gröna sammetsdraperierna. En Blocket-fyndad spjälsäng som jag målat i grått och mängder av kuddar och filtar.

Nu ska jag bara leta reda på en låg bokhylla att proppa in barnens alla böcker i, sedan tänkte jag ta med er på en liten rundvandring. Vad tror ni om det?

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Kul, ser fram emot att få se! Skönt att höra att även ditt barnrum svämmar över

  2. Vad kul, längtar!

  3. Fab!!

  4. Vad roligt, det ser jag fram emot!

  5. hah, så skönt när texten berättar det bilden inte visar – att det inte alltid ser ut sådär. (tomt på golvet etc). men fint blir det, rundvandring ja tack!

  6. Ja jättegärna

  7. JAAAA till rundvandring eftersom det där är det finaste barnrum jag kan tänka mig, ”MMHHRRRMMMPFFF” till rundvandring eftersom jag påminns om hur sjukt tråkiga min unges rum är. (Han har två rum, ett på övervåningen och ett på nedervåningen. De är inte en hundradels så fina som Bs och Ms rum ens ihopslagna.)

    1. Hahaha, åh <3 Ska absolut ge mig på en rundvandring! Kram Emma

Kommentera

Stäng meny