Baddräkts-onsdag i sängen och att skjuta ut folk i rymden

IMG_3112

Efter Österlen-roadtrips och Gotlandshäng är jag nu tillbaka i Stockholm. Hemma och vänder innan jag åker till Värmland för riktiga latdagar.
Skulle pipa i väg och jobba en sväng, men det gick då inte alls det. Blev plakattrött efter jag knäppt denna bild och kände mig hängig, så nu ligger jag med baddräkten på – i sängen. Lyssnar på Fredrik Wikingssons fantastiska sommarprat.

Har bestämt mig för att hans ord ska bli min lag. “Det är lättare att vara fri om man har någon som puttar på. Människorna som puttar på, de ska man ta hand om. De som bromsar – som dämpar – ska man skjuta ut ur rymden.”

Så. Nu ska jag somna om här i sängen, i klädd min snajsiga outfit: Baddräkt från Janna Drakeed för Vintagefabriken, ny kjol från H&M. Väskan och skorna är inte med i sängen, men de kommer från soprummet och Deichmann.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Kloka ord att leva efter! Älskar även att han spelade in det på sin farmors ålderdomshem.

Kommentera

Stäng meny