Back in town

retro barnvagn vintage midsommarkransen stockholm

Hej svejs från Midsommarkransen! Just nu mellanlandar jag och min lilla familj hemma i stan. Här sportar vi retrovagn, hänger i parken och introducerar lilla Bodil för nyfikna vänner.

På tisdag drar vi till Gotland igen för två veckors sista latdagar med utflykter och strandhäng innan inskolning på förskola och back to work.
Och jo. Jag har en bra och en dålig nyhet. Den dåliga är att jag inte hunnit blogga så mycket under sommaren. Att ha två barn är (än så länge) inte alls så jobbigt och krävande som jag först trott, men tiden bara rinner i väg.
Nu till den bra nyheten. Kameran har smattrat som ett asplöv, så jag kommer kunna förse er med sommarbilden ända in i oktober! Det ni!
Inte helt fy skam va?
retrovagn vintage

retrovagn

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Sommar till oktober låter finfint ;D

 2. Så söt Majken är! Och härligt med två semesterveckor till! Min semester är tyvärr snart slut..
  Måste även fråga var den fina kjolen är köpt någonstans? 🙂

  1. Hej Caroline! Kjolen är inköpt på H&M för två år sedan. En riktig favorit!
   Kram emma

 3. Alltså Majken vilken stjärna hon är! Blir så glad alltid när jag ser henne <3 Och jag tycker det låter fantastiskt att få åka med på äventyr a la Sundh enda in i oktober!

 4. Älskar namnet Bodil! Har själv funderat på det namnet till mitt barn som kommer nu i januari (om det nu skulle bli en tjej, får reda på det i slutet av augusti ^^). Måste även säga att jag älskar eran barnvagn, så snygg! Gillar den klassiska looken på barnvagnar. Och kjolen du har på dig, så fin! http://www.nouw.com/hellofebruary

Kommentera

Stäng meny