Back at #Vintagefabriken

randiga skor by emmas vintage

Efter sex veckors vikariat på mitt gamla jobb, Damernas Värld, är jag tillbaka på mitt frilanskontor (soon to be även vintagebutik) Vintagefabriken och i frilanslivet.
Under tiden jag har varit borta har golvet blivit rutigt och vi närmar oss öppning för den lilla butiken. Eller golvet har så klart inte “blivit rutigt”, det vore att ta ner arbetet till en ovärdig nivå. Det är min kära mor och far som har farit upp till Stockholm och slitit med att måla det finaste golvet i kommun. Min mamma och pappa är nämligen rutigt golv-experter!

After six weeks of a temporary position at my old job, Damernas Värld, I’m back at my freelance office (soon to be vintage shop as well) Vintagefabriken and the freelance life.
Meanwhile I have been away, the floor has been pained in checks and we approach the opening of the small butiken. Or, wait a minute, the floor has of course not been just been checked-ish, it would be to take down to a unworthy level. It’s my dear mother and father who has painted the finest floor in the municipality. My mom and dad are checkered flooring experts!

nejlikor katt by emmas vintage

Vi har fått en alldeles egen katt medan jag har varit borta också.
We have received a very special cat while I’ve been away too. 

kakburk vintagefabriken by emmas vintage

Och en rad möbler och pinaler. Bland annat de här glasen som jag köpte i Värmland.
And a range of furniture and glasses. 

shorts koffert koffertar by emmas vintage

Inte att förglömma – jag bland koffertar och hattaskar!
Not to forget – I among trunks and hat boxes! 

sailor shorts marint mode by emmas vintage

Skepp å hoj vintagefabriken-skoj!
Ohoy from Vintagefabriken! 

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

  1. Du har så fint hår! Har du något tips på hur man behåller en sådan fin kvalitet fast håret är blekt? 🙂

  2. Åh så fint! Vi ska ev lägga om golvet i köket i vår nya lägenhet och jag undrar vilken typ av golv ni målat på och om du har några tips på hur man gör så vackra rutor? Tack för din fina peppiga blogg! Kram

  3. Åh kan inte du intervjua rutigt golv-experterna och skriva en liten gör-det-själv-guide!

  4. Vilket otroligt vackert golv. Jag är så spänd på eran butik, kul med alla smygtittar.

  5. ÅH, jag längtar tills ni öppnar!!!!!!!
    ska du sälja glasen i butiken då? jag är en enormt intresserad spekulant nämligen 😉
    Kram

Kommentera

Stäng meny