Baby, jag är redo nu!

IMG_2669

I dag är det den 2 juli och jag är gravid till 100,4% enligt gravidappen. Igår var bebisen beräknad, men det hände ju exakt ingenting. Så nu går startskottet för de där väntansdagarna. När jag väntade Majken så var de där sju dagarna jag gick över tiden  outhärdligt långa.

Nu surfar jag däremot på min bebis-deadline. Vill hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att hänge sig till en liten parvel. De senaste dagarna har jag skrivit att göra-listor, tätat fönsterkarmar, hoppat hoppborg på Kneippbyn, loppis-jagat, grillat grönsaker en masse, plåtat ett barnkalas (bilder kommer sedan), piffat i torpet och hängt en hel massa med veckans fantastiska besök: Fatima och hennes kids Isolde och Livia.

Men nu är jag klar. Redo för bebis.
Jag är så nyfiken på vem som bor därinne och börjar typ lipa över tanken på det första mötet mellan bebisen och Majken. Just det där mötet är min målbild inför förlossningen. Om min målbild för första barnet var att få titta in i ett par helt nya ögon, så är mötet mellan syskonen denna graviditets målis.
Jag har sagt till John ungefär hundra gånger att han ska berätta för mig om det där mötet för mig när det är som kämpigast. Tanken kommer att peppa mig till tusen, det är jag övertygad om.

Nu håller jag tummarna för en snar förlossning. Kanske i natt?
BB-väskan är packad, backup:en för Majken är kirrad, apelsindricka och lösgodis är inhandlat.
Dessutom har jag omsorgsfullt lagt ner nappar i olika varianter, sötaste, handsydda hättan som jag fått från mina kompisar på Vintagefabriken, en blommig, ekologisk omlottbody från Lindex (som Majken ägde i) och så mjukaste haren Majsan som hängde med i Majkens barnvagn de första månaderna.
Så redo.

Komsikomsi baby!

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Heja Emma!! Det kommer att gå galant! *håller tummarna* Och du, din blogg äger!

 2. Åh, tänk att ni har ett sånt moment på lut alltså! Vår lilla storebror blev väldigt känslosam och det är ju helt galet vad mycket känslor som ryms i en sån liten person. Så himla fint. Jag önskar er all lycka och pepp på förlossningen! Hejja hejja hejja dig!

 3. Åh, skickar supermycket pepp till er såhär på sluttampen!

  1. Tusen tack fina Sandra <3

 4. Stort lycka till nu!! Min andra förlossning var väldigt mycket snabbare och lättare än den första så hoppas på så för dig! Ut ska hen iaf som jag tänkte:-)

  1. Åh, hoppas innerligt på en snabb förlossning alltså =)

 5. Jag hoppas lite smått på imorgon (6 juli) då jag själv har äran att fylla 22 😀

  1. Stort grattis i förskott! Kram emma

Kommentera

Stäng meny