Att tränga in folk i hörn på Coop och gravidmage vecka 37

gravidmage vecka 37 emmas vintage

Den här vill man inte möta i en mörk gränd.
Inte så mycket för att det är mörkt, utan mest för att du troligtvis inte kommer förbi denna stolta ladugårdsdörr om du vill ta dig ut från gränden. Ungefär som när jag råkade tränga in en man i ett hörn inne på Coop i dag …

Nu är jag inne i gravidvecka 37 och det betyder att bebisen kan komma när som helst. De flesta går så klart över tiden, men det är en rafflande tanke. Att hen kan komma NÄR SOM HELST.
Inte optimalt, eftersom det enda jag har packat bb-väskan med är … after eight.

gravid emmas vintageJag kämpar på med min pennkjols-kombo, men måste väl erkänna att det här med skärpet börjar bli lite … ansträngt.
Ute på yttersta hålet och tas av efter lunchtid. Men lite fräsig känner en sig i ett par timmar i alla fall.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Så himla spännande. Lycka till Emma, du kommer säkerligen klara barnafödandet galant. <3

 2. så väldigt tjusig! När jag var i v37 var jag mest stor och svettig, haha! Läppsyl och hårnålar är bra att ha med! Och en liten filt. Min bebi hade bara blöja tills vi Åkte hem. Heja heja på slutspurten!

  1. Det här med läppsyl har jag läst om på fler ställen, men aldrig riktigt fattat behovet av (har fött två barn).

   Bekväma kläder till dig och din bebis är egentligen allt som behövs. Allt annat finns på en Pressbyrå nära BB om det skulle krisa 😉

 3. you look absolutely gorgeous!

 4. Alltså jag tycker det är riktigt bra jobbat att du har After Eight i BB-väskan, den skulle aldrig överleva så länge hos mig och jag är inte ens gravid.

 5. Hahha, tycker det låter som den bästa starten på en bb-väska! Måste förresten tipsa om http://www.idaekw.se som precis fått sin andra bebo och skriver såå fint och roligt om att vara mamma. Kanske kan lätta lite på humöret de dagarna graviditeten känns som tyngst 🙂 Kram!

 6. Äsch! För mig blev det 6 dagar för tidigt så räkna inte kallt med att gå över tiden. Det gjorde nämligen jag och fick packa BB-väskan mellan värkarna. Men det gick ju det med!
  PS. After eight är ändå viktigast.

 7. Jag föddes två veckor för tidigt och min storasyster föddes fyra dagar för sent, men med första barnet är det ju oftare man går över tiden… låtsas vara expert 😉 Åh lycka till!!!

 8. Visst är det en märklig känsla…när som helst är ni tre! Asså Emma, det är så spännande att följa dig och jag njuter med dig i allt fantastiskt och jobbigt som du upplever med lillknyte i magen och förväntningarna på förlossning och bebisliv! Det är underbart! Du gör så härliga och roliga beskrivningar av dina upplevelser och känslor.. 🙂 Du har en toppenblogg och du strålar med din fina mage! Lycka till med allt! Kram från Jenny

 9. att du pallar vara sådär snygg! är så himla impressed.

 10. Barn, dom har sin egen klocka dom. Min forsta kom I vecka 36! Surprise, hoppsan, hoppsan… Ock min dotter bestamde sej ocksa for att det var dags en tid innan. Sa det kan bli snart… En far si nar din skrutt tycker det ar pa tiden att traffa mamma
  ock pappa for forsta gangen. Sen ligger du dar med ditt barn I famnen ock v

 11. Ah, att fa kanna ock se sitt barn forsta gangen. Jag tror inte jag sov mer an en timma forsta natten. Andlost magiskt… Stort lycka till med forlossningen! PS. Harsnoddar, harband!!

Kommentera

Stäng meny