Årets julklapp – klimatkunskap

reklam för egen verksamhet

Om 68 små dagar är det julafton.
Och det bästa en kan ge bort (förutom sitt sällskap, tid och omtanke) måste väl ändå vara en dos klimatkunskap.
En vegetarisk eller vegansk kokbok som gör det enklare att äta mer klimatsmart eller boken “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” – en crashcourse i klimatkrisen och hur vi tar oss an den.

Förutom att ge boken till syrran, polarn, farsan, morsan, brorsan, fastern, mostern och mormorn (och uppmana dem att ge den vidare tills boken knappt håller ihop längre), så kan en ju faktiskt se till att den blir årets julklapp på sin arbetsplats eller organisation. Istället för den där cellofan-prydda korgen med exotisk frukt eller the classic (not so tidsrimmande) vinpavan, så vill vi uppmuntra att ge en dos medvetenhet och framtidshopp.
Att. involvera alla i det nödvändiga och viktiga klimatarbetet, och känna att en tar sig an de kniviga frågorna tillsammans är en julklapp värd namnet. Tillsammans är en inte bara stark, utan också himla smart (lex klimatklubben).

Vi som har skrivit “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” (jag, Maria och Johanna) älskar att snacka klimat och rälsar just nu kors och tvärs över landet för att föreläsa om just det.
Våra föreläsningar kostar en slant, så därför har vi tagit fram en specialdeal.

För att få möjligheten att snacka MER klimat, hitta nya arenor och ny publik så erbjuder vi arbetsplatser och organisationer en specialdeal inför jul.
Vid köp av minst 100 böcker (till sina anställda eller kunder) så kommer någon av oss och håller en timmes föreläsning på din arbetsplats.
För att vi ska hålla hela vägen fram till jul så erbjuder vi 9 föreläsningar, så det är först till kvarn som gäller.
Om du tycker detta låter viktigt, tipsa din chef i dag.
Och ja, klart vi kommer även om företaget ligger i Lund eller Kiruna!
Men då får företaget stå för resa och eventuell logi förstås.

Intresserad av att boka? Mejla
hej@klimatklubben.se

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny