April 2017: Prickig pyjamas, en skakad stad & årets mest lästa

Gott nytt år!
Innan jag hoppar i nyårsstassen (vad nu det blir, hej ingen plan!) så köttar jag vidare med årssammanfattningen. Till ett april som började i prickigt.

John svarade på era frågor och jag roades enormt. Tyckte ni om det inslaget? Så himla roligt att höra vad ni tycker när en spränger in något nytt här på bloggen.

Tog en massa outfitbilder (som jag själv tycker är himla roliga att titta tillbaka på), spelade in lite mat-TV med Sandra Beijer och Frida Vega

Det small i Stockholm när en lastbil mejade Drottninggatan fram, den här staden skakades för all framtid, men kärleksbombade tillbaka. Jag undviker fortfarande city och trycker helst i Midsommarkransen. Är en orolig själ på det viset.

Var ganska flott i egendesignat klänning från Jumperfabriken om jag får säga det själv. Så där ser en ju direkt ut 05:59 en tisdag om en säger …

Tog en urblekt bild från sängen tillsammans med Pia Storms bok.

Satte händerna i jorden och började odla för fullt. Lägenheten var fylld av små odlingar till höger och vänster som vi sedan satte ut i trädgårdslandet på torpet.

Drog vinnare i 2017 års våruppror. Så genial. 

Matplanerade för fullt och skrev ett inlägg på tema veckomenyer, handla mat på nätet och matsvinn.

Fyllde gråa dagar med min gamla följeslagare, sjömansjumpsuiten! Blir så sugen på att ta den över axeln igen och leva som en salior 24/7. Skepp å hoj!

Och sist men inte minst. Skrev en av årets mest läsas blogginlägg! Lev klimatsmart med barn: 21 små saker som gör skillnad

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny