Äntligen!

Det händer en del i Midsommarkransen där jag bor just nu. Det byggs, sprängs och härjas i en del av stan som annars brukar vara lugnet självt. Så kommer det så klart inte vara i all framtid, men en längtar tills grävmaskinerna rullar ut.
Och i morse hände något himla fint.
I månader (år?) har parken utanför vårt hus rustats upp. Men i morse, när jag lämnat barnen på förskolan, och jag traskade förbi parken så började de lyfta bort avgränsningarna. Och jag smet in!

Det var så fasligt vackert att jag var tvungen att springa in och hämta kameran. För från och med i dag och för all framtid kommer det ju förmodligen vara massor av folk här.

Huset där jag bor, eller ja, ena änden av det, där borta.
Och min favoritplats, under det lilla trädet.

Traskade ut i det ännu inte klippta gräset (hoppas jag inte fick någon fästing), och plockade en hel massa maskrosor (som förmodligen kommer att klippas bort).

För i helgen ska det bli maskrosmarmelad!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej Emma,
    Älskar din blogg med allt som inspirerar men också alltid med ett klokare budskap och mycket politik i en härlig mix! Skulle precis testa maskrosmarmelad men undrar hur du lyckades? Hittade inte en enda blomma utan miljoner, miljarders småknott. Fick ge upp 🙁

    Bästa hälsningar
    Cecilia

Kommentera

Stäng meny