Äntligen här!

amelia-vår-2015

Hurra, fanfar och konfetti-regn! Nu är den – Ä N T L I G E N – här!
Tidningen Amelia Vår 2015 som jag – tillsammans med en rad inspirerande, briljanta och kreativa kvinns – har jobbat med under vintern finns nu i butik. Och jag är så stolt att jag håller på att smälla av.
Framför allt för att jag fått tillfälle att jobba med så kriminellt skickliga och peppiga människor. På 124 prunkande sidor bjuder Underbara Clara in till vårfest, Mokkasin-Sofia tar dig med till sina hemliga ställen i Paris, Lina Eidenberg Adamo tar dig in i sitt sinnessjukt vackra Gotlands-hus, Elsa Billgren visar upp det bästa av Budapest, Hjartesmil avslöjar sina London-favoriter, Tant Johanna ger inredningstips inför våren, Emily Dahl delar med sig av sina smartaste knep för att remake:a cykel (och har även plåtat vårens snyggaste, flätade frisyrer), Johanna i Kulla får oss att vilja odla och flytta ut på landet, Husligheter visar upp de finaste prylarna för balkong och altan och Vintageprylar-Louise öppnar dörren till sitt torp.
Puh! Ja, ni hör ju. Amelia Vår innehåller så mycket briljans att jag blir helt andfådd. Och ja, sa jag att ni kan vinna en miljösmart cykel från Stålhästen och typ hundrafemtioelva andra grymma grejer?

Själv har jag redaktörat över tidningen, tagit reda på du förverkligar drömmen om ett torp och odlar ätbart i kruka. Två av mina viktigaste frågor i livet just nu.

Nu hoppas jag innerligt att Amelia Vår 2015 säljer som smör, så jag får möjlighet att göra om det här. För det var något av det roligaste jag gjort. Inte minst att få jobba med alla dessa skickliga människor.

Och till detta? En helt fabulöst underbar Amelia-redaktion som fyllde mina dagar med sång (layouten), kissar-nästan-på-mig-skratt, bubblande värme och intryck som jag sent ska glömma.  Saknar varendaste kotte på den där redaktionen.

Spring å köp nu!
Jag har själv redan inhandlat två exemplar. Ett gav jag till min barnmorskan Monkan, eftersom hon varit med mig på resan på något sätt. Och en tidning ska jag nog skicka till min mormor Ulla, som vilken dag som helst blir gammelmormor.
Det blir fina fisken det!
Stor kram
emma

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

  1. ska hålla utkik, våra tidningshyllor i mammas lilla ort är inte de bästa 🙁

  2. Men hurra vilket nummer det verkar vara! Ska självklart iväg och köpa.

  3. Holy maccaroni… I need this! Vilket innehåll!

  4. När jag såg blogg-titeln, tänkte jag bara “ÄNTLIGEN ÄR BABYN HÄR!” men nej den filuren vill stanna där den är 😉

  5. Älskar, älskar, älskar tidningen! Har bara bläddrat hittils för vill inte börja läsa då jag är rädd för att den skall ta slut! Kan vara så att jag äter upp den också för att den är så fin! Grymt jobbat!

  6. Fantastiskt! Den ska jag köpa omedelbums <3

  7. Oh! Tror jag måste åka bums o kika om den finns!!!

  8. Ohoj! Då måste jag ut och spana om den finns i butik nu! Hoppas den säljer bra så du får möjlighet att jobba med ett nytt nummer nästa omgång, finns ju inget roligare än pyssel!!! Kramar

  9. Om jag bara hittar den så får den följa med på skidresan! Så fint!

Kommentera

Stäng meny