And off we go!

IMG_0003

Ä N T L I G E N semester! Nu packar jag väskan full med badkläder, solskydd, solglasögon och hattar, för nu ska här vältras i sommar.

Solhatt inköpt i Honolulu, skor från Maguba, baddräkt från Vintagefabriken, solglasögon från Asos och Monki, nagellack från Essie, solskydd från Eucerin och badhandduken är old stuff.

Som om det inte vore nog. I år packar jag även en lite mindre väska …IMG_0157Dregglis från Dregglis collection, skor fyndade på Tradera (liksom 99% av Majkens garderob), solhatt från Lindex, sjömansdräkt från Kappahl, en liten rävskallra som Majken fått av vår vän Carro, rådjursskallra från Sebra/Miniroom, solglasögon från H&M, klänning från Emmaus och napp från Ica.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Åh! Önskar dig och familjen en fantastisk sommar. Idag ska vi packa härhemma. Semester!

  2. Halloj! Låter mys! Vill bara tipsa om solkrämer fria från både kemiska solfilter och fysikaliska nanopartiklar, båda typerna kan vara skadliga, hormonpåverkande och på annat sätt ohärliga. Eco Cosmetics har svinbra solkrämer för både stora och små! Krämen känns asjobbig och trög att smeta ut och ser vit och fet ut till en början, men smetar man den på hela handflatorna och “klappar” på den på det område man vill smörja, är det lättare att jobba in den. Hade spf 30 som preggo i heta Spanien och brände mig inte någonstans. Feta känslan är inte optimal, men den täpper inte ens till porerna i fejan, fick inga plitor alls, vilket andra solkrämer kan ge! Ursäkta romanen, men ville bara ge topptips om lite ekologiskt och sommarbra!

  3. Alltså baddräkten! 5 + så himla fin!
    Ha en skön semester!!

  4. Hej fina Emma! Tycker att du alltid har så fina klatschiga röda naglar i den perfekta nyansen, är det månne Essielacket på bilden? Vet du i så fall vad den heter?

    solsken på dig!

    Malin

Kommentera

Stäng meny