9 fantastiska tips du måste spana in

Här kommer en liten tipsig tisdagslists med 9 fantastiska saker som jag tycker du ska slänga ett öga på. Inspirerande, fint och alldeles, alldeles underbart …

1. Ni vet väl om att Bonjour Madeleine släpper en kokbok i maj? Så här fint såg det ut i förlaget Modernistas katalog! Heja, Madeleine!

IMG_4678

2. Inspirerande Johanna Bradford ska flytta till hus med trädgård om en och en halv månad. Hennes moodboard över inredningen (nedan) ser ju ungeför kriminellt fin ut. Trots att jag vet att det är en och en halv månad kvar så klickar jag in på hennes blogg VARJE dag ihop om att få se en skymt. Snart. Snart.

huset

3. Vill du spendera sommaren på landet, ett stenkast från Emil i Lönnebergas nejder? Eh. Ja. Johanna i Kulla hyr ut sitt (och släktens) idylliska sommarhus. Spana in!

midsommardag2

4. Anna Malmbergs magiska bilder på Elsa Billgrens gravidmage. Jag tycker att gravidmagar är bland det vackraste som finns. Kvinnokroppen är så stark, häftig och så komplicerat dunder – kan skapa liv, hallå? – att jag vill ta varje tillfälle i akt att hylla den.

25778441772_2893163b7d_b

5. Volang-Linda har tipsat om sina 10 bästa Paris-tips. Så inspirerande! Jag tänkte göra en likadan lista inom kort.

paris3-900x600

6. Sandra Beijer, Flora Wiström och Amelia Widell frontar vårens bästa kampanj – Europarunt.se (där du kan inspireras och boka din tågbiljett till Europa)! Blir så SJUKT sugen på att åka tåg igen. I höstas tog ju jag, John och Majken tåget ner till Frankrike. Nu är jag lite taggad på att ta tåget till Italien …

5260e52a3046ad4d0abbf5da956d7dd0_980x0_c_85_s_v4

–> 7. Håkan Hellströms nya låt som släpptes vid midnatt mellan den 1-2 april. Har du inte lyssnat på den ännu, måste du göra det bums.

–> 8. Modebranschen är så spännande just nu. Stora designermärken säger stopp och vill inte vara med på det stressiga, miljösämsta slit- och slänget. De vill skapa mode – som håller. Ä N T L I G E N. Damernas värld skriver spännande om slowfashion-trenden i senaste numret. Spana in vettja!

–> 9. Min kompis Åberg – bibliotekarien, bokbörden och favoritpersonen – har börjat ge boktips i Djungeltrumman. Så Göteborg, spana in!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny