För 9 år sedan …

I dag för nio år sedan gick de här två och gifte sig på Barnens ö utanför Stockholm.
Det var bröllopskollo, klockan 4-bad och dans på bryggan i soluppgången. Min pappa hissades på dansgolvet och vi bildade hög till den milda grad att min kompis Chrille fick offra ett revben.

Jag och han där var i mitten av stökiga 20 när vi fann varandra och kände att alla motstridiga känslor sorterades in i små fack. Det blev som ett fakking feng shui i kroppen. Sa jaha och kapitulerade. Nio år senare är jag så satans glad för att jag vågade gå fram får i Norrköping, full som en kastrull, och säga att jo, vi var ju menade för varandra du och jag. Det visste jag trots att vi aldrig hade setts förut. Gladast är jag för att du inte avfärdade mig som en total tokstolle den där kvällen (hade varit mer rimligt) utan hoppade på mitt skeva tåg och puttrade i väg tillsammans med mig. Det är hissnande tretton år sedan den kvällen och nästa år har vi banne mig tioårig bröllopsdag just den 6 juni.
HUR SKA VI FIRA DET?

John alltså, vilken pang-person! Tack för alla impulsiva äventyr, skruvade tankar, intressanta diskussioner och de där galna ungarna som är häften du och hälften jag. Fast mest du när de är gulliga och mest jag när de härjar runt och skriker.
Älskar dig!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Vad underbart, stort grattis till er!

    1. Tusen tack!

  2. Grattis till er!!! Ha en härlig bröllopsdag 🙂

    1. Tack!!!

  3. Såpass fint! Grattis! Ni verkar så fina ihop ☺️

  4. Dere er så søte sammen <3 Gratulerer så mye med bryllupsdagen 😉

Kommentera

Stäng meny