7 bilder från helgen: Ihopsnickrad lampa, outfit och kalas

Halloj på er!
Jag har fått en del mejl om att min blogg krånglar, men snart, snart, snart kommer den (förhoppningsvis) flyta som ett rinnande vatten. Jag kommer nämligen flytta! Wiii!
Men vi tragglar på här på gammal-bloggen i dag också och visar lite hur min helg såg ut.
Det var en slö sådan, där jag mest av allt hängde hemma i lägenheten. Plockade undan från förra veckans hundrasju styling-jobb och försökte hitta en bra plats till den här lampan som jag snickrat ihop. Jag hittade själva foten och loppis och hade kupan i mina gömmor. Tack vara ErikSvenska armaturer fick jag ny sladd och den lilla mässingskoppen upptill.
Älskar dett den liksom är lite som en staty.

Kikade ut i Midsommarkransen när det blev lördag och fint väder.  

Var september-klädd i rosa halsduk, jacka från Myrorna, rutiga byxor och gula skor.

På lördagskvällen gick jag på fest för att dagen därpå …

Kvista i väg på barnkalas med mitt gäng. 

Hem till Volang-Linda, David och deras lilla Chaplin som fyller fem bast. Kommer så väl i håg när han kom till världen det lilla pyret och nu är han FEM. Förstår inte var all tid tar vägen. Inte heller vem som slukade upp den här helgen så det enda jag kunde prutta ur mig denna tisdag var ynka sju bilder.
Kram på er och hoppas ni har överseende med bloggstrulet!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Härligt fina höstfärger du bär när du går ut. Kul att du hittat så fin jacka på myrorna.

    1. Tack!

  2. Älskar Midsommarkransen <3. Stajlingen topp! Var har du hittat skorna?

Kommentera

Stäng meny