6 måsten i min väska

bag sunglasses

Tänkte att vi skulle kika ner i min väska och se vad jag kånkar runt på om dagarna (förutom dator, kamera, sladdar och nödtuggummin).

Detta är mina 6 väck-måsten just nu:
– Läppstift. Det ligger minst ett läppstift i varje väska. Alla i samma färg. Max Factor i nyansen 711 Midnight Mauve.

– Vattenflaska. Jag blir akut törstig bara av tanken av att inte bära med mig en vattenflaska.

– Solglasögon. Älskar solglasögon. Bättre och roligare accessoar får en leta efter enligt moi. Plus att en känner sig lite hemlig, som en agent på uppdrag. Den här godingarna kommer från & other stories.

– Nyckelknippa med tax. Det är slutgrävt efter nyckelknippa. Nu har jag min tax från Littlephant.

– Kalender. Förmodligen sist i kommun med att ha en fysisk kalender, men det är något med att skriva in, sudda, stryka över och planera som ger mig ett lugn. Aldrig utan min Frankie Daily Journal (från Vintagefabriken).

– Att-göra-lista. Jag är besatt av mina listor. Varje dag har sin egen lista. Där tömmer jag ur min hjärna på innehåll, får översikt, struktur och koll. Vad skriver jag opp då? Jo, allt från vad jag ska blogga om till att jag måste komma i håg att dricka vatten (därav vattenflaskan). Det bästa? När jag får stryka. Min besatthet av to-do-listor är vida känd bland mina vänner, så när jag fyllde år fick jag den här av Lollo och Linda (från Vintagefabriken).

Väskan kommer från Åhlens

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Mm to do-listor är ju bland det bästa som finns, mest för att man kan stryka över. Nu för tiden har jag en på datorn som jag fixar upp varje söndag kväll inför kommande veckan så numera är det att ta bort något och sakta men säkert se hur allting under en viss dag blir mer tomt på göromål – lika skönt som att stryka över på fysisk lista 😀

  1. Åh, vad härligt det låter! Som smör för organisationssjälen =)

 2. Är också besatt av att skriva listor och att skriva i en riktig kalender, snubblade över “bullet journaling” förra veckan och gillar konceptet som kombinerar båda. Något för dig också kanske? : ) (omg va säljigt detta lät)

  1. WOW! Vad roligt att se. Stort tack för tipset!
   Kram emma

 3. Hej vackra Emma!
  Tack för en såå inspirerande färgklick till blogg som förgyller de mörka vårkvällarna :)!
  Undrar hur ni tänker kring vagn nu när Majken får syskon? ska ni behålla er Mondial kombinera med en ståbrädda eller bytavagn? Står lite i samma dilemma i denna karusellcirkus av olika vagnar/syskonvagnar. Kram

 4. Är också besatt av att skriva listor och att skriva i en riktig kalender, snubblade över ”bullet journaling” förra veckan och gillar konceptet som kombinerar båda. Något för dig också kanske? : ) (omg va säljigt detta lät)

Kommentera

Stäng meny