6 bilder från julafton 2018

Hej på er!
Jag befinner mig just nu i Värmland och fyller varje minut med pulsande i snön, halkande på isen och häng med kids, släkt och vänner. Men innan vi for hit på juldagen så spenderades julafton hemma i Midsommarkransen.
Och jag tänkte vi skulle kika lite på hur den såg ut.
Förmiddagen började med lek och stök.

Innan lunch så pep jag och Majken ut i snön och åkte pulka. Vi har världens bästa pulkabacke utanför huset!

Medan kidsen vilade fixade vi i ordning hemma.

Julpiffet!

När mörkret föll anlände Johns familj. Vi skålade, tittade på Kalle Anka, fick jultomte-besök, åt middag och öppnade julklappar.

Det såg ut lite så här. Det blev en ganska tidig kväll i julaftons-mått-mätt och när midnatt kom så hade vi städat undan julafton, packat väskorna och gjort oss redo för att pipa till Värmland dagen därpå.
Lite så såg min jul ut.

Hur var din julafton?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny