#6 begagnade favoriter

Välkommen till prunket!
Jädrar vilken djungel vi har på tomten just nu! Inte kunde jag ana att Värmland kändes som tropikerna! Ska rota fram shorts, tischor och annat kollijox ur flyttlådorna för nu är det sommar på riktigt.

Som ni vet så köper jag inget nyproducerat eftersom allt redan finns. Den här blusen med broderie anglaise köpte jag på Tradera för några veckor sedan, medan jag fyndade de gula jeansen med hög midja (jackpott!) på Myrorna i Karlstad häromsistens.
Mina espadrillos köpte jag för en herrans massa år sedan och har låtit renovera pga tycker så fasligt mycket om dem.

Snart blir det begagnade sommar-outfits. Taggad på det?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. “Som ni vet så köper jag inget nyproducerat eftersom allt redan finns.” – TACK!!!!! Älskar att du skriver detta och att du står fast vid det. Finns så oerhört mycket dubbelmoral kring detta. Det går ju inte att komma ifrån att nyproducerade textiler HAR reell klimatpåverkan. Ska man jobba för att minska sin klimatpåverkan så är det nog en “bov” många inte tänker på. Att du fortsätter lyfta detta är jag tacksam för!

    1. <3 <3 <3

Kommentera

Stäng meny