50’s organza dress

dress by emmas vintage

dress by emmas vintage

En ny klänning har flyttat in i min samling, nämligen en organza-klänning från 1950-talet. Jag tänker mig att den åtminstone har varit på en fancy bal någon gång. Eller så har den hängt – ledset – på någon vind i sisådär hundra år.
Jag hittade den på en secondhandbutik för några helger sedan och föll pladask. Nyfiken på att se den på?

A new dress has moved into my vintage collection. I found this wonderful organza dress from the 1950s at a thrift store. I imagine that it has at least been to one fancy ball at some point. Or maybe have hang – sadly – on a attic for say … a hundred years (or sixty).
Do you want to see it on?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

  1. Åh men vilken söt bakelse du har hittat! Som en puffig dröm, sånt gillar vi !:D

  2. Vilken fantastisk kreation var min första tanke, min andra tanke var -omg färgen! Den är ju som gjord för dig!

  3. Jaaaaa, självklart vill vi se denna fantastiska vintagedröm på dig och inte bara på galgen! 🙂 Tack för en härlig och inspirerande blogg!

  4. Så fiin! Älskar färgen =)

  5. Åh, så fin! Tipper den kler deg veldig godt!

  6. Åh så fin! Jag är nyfiken att se den på! 😀

  7. Jag dör litegrann! Den är riktigt fin, visa den på!

  8. Vilken underbar liten pjäs!

  9. Jag smäller av så vacker!

  10. Men åh! Varför hittar inte jag någon sån fin när jag kollar på secondhand? 🙁

Kommentera

Stäng meny