5 sista minuten-klappar!

detta inlägg innehåller spår av samarbete (Eat Sweden)DIY:a loss I kartong
Limma ihop en resväska, en girlang, bygg en borg eller gör ett hus av en kartong. Förpackningen är ju trots allt den bästa klappen anyway. Och miljösmart!

Sovpaket från Rädda barnen
Medan vi frossar julmat och maxar myset, så känns en klapp som räddar liv rätt given. Rädda ett litet barn från att frysa ihjäl. Eller åtta. 

Erbjudande-häfte
Vad ger en någon som har allt?
Ännu en pryl?
Nej, tid!
Bunta ihop papperslappar som du häftar ihop och låt sedan pennan gå loss på 2018 års alla erbjudanden från dig: frukost på café, barnvakteri, movie night och drink på lokal. Istället för att ge en dyr, onödig, miljöbelastande pryl – ge din tid.

“Ett jävla solsken”
Om du ska köpa en bok i jul – köp “Ett jävla solsken” av Fatima Bremmer som handlar om den banbrytande reportern Ester Blenda Nordström. Bästa Fatima har belönats med August-priset, hyllats tusen gånger om och har skapat en blivande klassiker.

EatSweden  – lyx på bok
Skippa allt bös som läggs på hög och lyxa dig igenom 2018 istället. Ät vegetariskt på restaurang (inspireras!), gå på spa, skäm bort dig själv och upptäck nya bistros och oaser. Som jag tidigare.har skrivit så få du 50 kronor rabatt på Eatsweden och Spasweden-böckerna (ordinarie pris 395 kronor) när du uppger koden emmasvintage i kassan.
Köp en, två, tre på Eatsweden och Spasweden. Det ska jag göra.

 

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny