5 dagar över tiden …

gravid vecka 41 pregnant maternity

Hej från torpet, det tomma vardagsrummet och väntan på en bebis som aldrig kommer. Nu har jag gått fem dagar över tiden. På fredag ska jag till barnmorskan igen och den 12 juli är jag inbokad för ultraljud (och kan bli i gångsatt samma dag).

Ju längre tiden går desto mer förberedda blir vi. Alltså allt ordnar sig ju alltid, oavsett hur mycken en har fixat innan, men nu är vi verkligen superkittade. Majken-manualen sitter på kylskåpet, skafferiet är fullt av ta-med-mat, John har en arsenal av färdigmat i frysen, sängen har bäddats med plastfrotté om vattnet skulle gå mitt i natten och min mamma (aka barnvakten) har anlänt till ön – mitt under brinnande Almedalsvecka. Kameranbatteriet är på laddning och mobilkameran är tömd.
Så redo.

gravid vecka 41 pregnant maternity dress vintageNu väntar vi bara på värkarna. 

pregnant-week-41Försöker veva igång dem på allehanda sätt. Har klippt gräsmattan med handjagare och gått långa barnvagnspromenader. Inget händer. Ännu.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Hej Emma!
    Följer din blogg sedan länge, men med lite extra spänning nu när ni blivit med torp på min favoritö och det närmar sig bebis nummer två. Vill tacka för dina vackra bilder, kloka ord och fina blogg och önska dig ett varmt lycka till nu! Bebis kommer ju när den kommer, det vet en ju, men jag vet hur det känns att gå över tiden med nummer två (som man på nåt sätt räknar med ska hålla tiden bättre än ettan, med alla samandragningar och allt): 😉 Varma sommarhälsningar!

  2. Så himla mysigt torpet verkar vara! Väntar lika otåligt som du just nu. Gått 3 dagar över tiden. Stånkar upp och ner för trappor men nada… Bebi kommer väl när redo oavsätt vad jag gör antar jag

  3. Så spännande Emma, när som helst nu!! Skönt att du verkar så cool, men antar att det är lite annorlunda att gå över med andra barnet än med första. Fullt upp hela dagarna ändå liksom! Önskar dig allt gott och hoppas att förlossningen blir som du tänkt dig. Kram!!

  4. Så spännande! Då är det väl bara att hoppas att liten tar sitt förnuft till fånga och väljer att titta ut snart 🙂

  5. Lycka till!

  6. Inget inlägg i dag. Kan det betyda BB?

  7. Men åh vad underbart somriga bilder. Älskar frisyren! (och magen) Lycka till när det är dags! 🙂

Kommentera

Stäng meny