5 bilder från min tisdag (plus en läskig grej)

Halloj och god kväll. Jäsp. Eller ja, snarare JÄÄÄÄSP.
Sov exakt två timmar natten till i dag. Ungarna härjade i nattstafett, det kissades ner (ej jag), lakan skulle bytas, pyjamaser var tvungna att hivas fram (inte helt enkelt med tanke på att någon endast vill bära randigt (den lilla frankofilen)), det ropades ömsom om den ena föräldern, ömsom om den andra. Snodde åt mig någon timmes sömn på morgonkvisten, men annars var natten lite mycket härj för min smak. Med den känslan och två timmars sömn innanför västen skulle jag polera upp mitt hem, städa undan alla triljoners kaplastavar och tjugotvå konstprojekt på tema tejp som hade börjat cureras av mini-duon.

Sedan skulle det slungas fram mat.

Vid 10-snåret ramlade de här goingarna in genom dörren. Josefin och Emily!

Vi skulle nämligen spela in mat-TV! Kommer ni i håg att jag hade storslagna planer på vegetarisk mat-TV i början av året? Ja, men jag måste ju testa detta ju. Så vi spelade in ett pilotavsnitt. Jag lagar vegetarisk mat och babblar. Denna gång lagade jag ett av mina bästa vardags-härj-recept.
Pinkapåmig vad nervös jag var.  Det är ju inte direkt första gången jag stod framför en kamera om en säger så, men kombinationen TV, mat, JAG, och recept är läskigt på något vis.  

När vi snofsat ihop mat-TV, så spelade vi in ett stycke DIY på en himla flott grej som jag knåpade ihop häromdagen. En sänghimmel till barnrummet. Nyfiken på att se film undrar jag ju förstås nu?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. definitivt nyfiken på att se film!

  2. Ja! Film 🙂
    Nedersta bilden ser väldigt spännande ut.
    Älskar att du gör nya saker som gör dig så nervös! Det är ju så man växer som människa och du inspirerar mig till att våga också. Jag vet ingen annan bloggare som får mig att våga fast man är rädd så som du gör. Tack ❤

  3. Jaaaaaa vad kul med rörlig bild!! Och veggomat dessutom! Heja dig 🙂

  4. Ja! Nyfiken på film!

  5. Fin! Och ja, jättenyfiken på att se film på’t! Kanske nåt för min lilla Majkens rum som inom en snar framtid ska inredas

  6. Emma – jag ”villhöver” se hur man gör denna fantastiska sänghimmel! Ska uppdatera min sons rum och så sugen på sänghimmel!

Kommentera

Stäng meny