5 bilder från en söndag

IMG_04328

I söndags tog jag på min vinterkappa och gav mig ut på promenad i Aspudden. Det går inte så fort med foglossningen going on, men stört härligt att få komma ut efter dagar av regn och rusk.  IMG_04327

Fick insupa det sista av hösten och fick en dos skog också. Det behöver en lantis som jag med jämna mellanrum. IMG_0361

Höstskor och knallöv.

IMG_0400

Konfetti-höst. IMG_0395På vägen föll jag pladask för en hundvalp som bara var 6 veckor gammal. Det var det gulligaste jag någonsin sett. Katt-ladyn i mig kapitulerade totalt.

Med varmt valphjärta och skymmande himmel smet jag därefter in hos min kompis Lina i Örnsberg, åt scones och babblade.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. det sista av hösten, va? nej nej här är det femton grader varmt, så hösten börjar om när som helst tror jag! <3

  2. Härliga färger med den ljuvliga kappan! Vad gäller hundvalpen undrar jag om den verkligen var bara 6 veckor! En så liten hundbebis ska inte vara ute o gå utan sin mamma. En valp får enligt reglerna inte säljas förrän den är minst 8 veckor. Finns risk för att det var en smuggelhund= rör ej!

  3. Hejsan, om du får jätteont av foglossning testa gå och få ryggen tejpad. Kinesiologisktejpning är nog det riktiga namnet på det. Funkar på mig iaf smärtan försvann på en gång för tejpen håller musklerna i nedre ryggen stabila. Jag fick gå till ett privatföretag, betalade 170kr. men finns ju sjukgymnaster som utbildat sig med. 🙂

Kommentera

Stäng meny