5 bilder från en måndag

Halloj!
Hoppas ni mår bra denna tisdag. Jag skulle egentligen gått på fashionabel frukost, lunchat med en kompis och gått på ett spännande möte. Men det blev vabb istället. Inte mycket att göra än att dra på sig storkoftan och låta barnen sitta i mitt knä.
Nu sover de stackars febriga så jag passar på att kika i här och visa vad jag gjorde i går.

För två veckor sedan gjorde ju jag ett kräftskiva-jobb uppe på min vind tillsammans med Emily. Och eftersom bord, stolar och ljusslingor redan hängde där så passade vi på att göra ett till jobb.

Denna gång var det aningen varmare däruppe och vi bytte kräftor mot äpplen. Ett skördejobb alltså!

Dukade med äpplen, hemmagjorda vaser, min favoritblomma och en stallykta som jag köpte på Myrorna häromsistens.

Och torkade kryddor som blivit över från en sådan där oregano-kruka som en kan köpa på affären. Många gånger vissnar de ju innan en hunnit använda upp dem, men vad gör väl det? Lika goda torkade som färska. 

Vi gjorde så mycket smarrig mat som ni kommer få se när detta jobb publiceras. När sensommaren och hösten kommer till torpet så ska jag göra just precis så här.
Ta vara på varenda litet naggat äpple, krydda och potät!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. ser så mycket fram emot att få se mer om det här jobbet. är säker på att ni två skapat magi tillsammans!

    1. Det var SÅ roligt att göra =)

Kommentera

Stäng meny