4. Mitt största guilty pleasure.

Hej söndag!
Vet ni vad? Dagens uppdrag från decemberutmaningen visar jag via youtube. Ni ska nämligen få följa med hem till mig för att leta reda på mitt största guilty pleasure.

Eftersnack till filmen: 
Hobsbawm är säkert superbra och fängslande. Vad vet jag? Minns inte på grund av tusen år sedan jag läste den (om jag ens gjorde det). VARFÖR HAR JAG DEN KVAR?
Och sure, jag har läst alla böcker där i skrythyllan, men är det något jag fullständigt slukar och kastar mig över som en hungrig labrador med dreglande tunga – ja, då är de deckare. ALLT som får mig att inte våga somna om kvällen!
Vad an denna text? John tyckte att det var på sin plats att kanske insinuera att jag är 99% ironisk av all min vakna tid (för er som inte träffat mig).
Ps. All respekt till deckarförfattare.
Ps2. Tack för dagens självinsikt. Jag har en skrythylla.

Vill du hänga på min decemberutmaning via din blogg eller instagram? Gört! Följ hela utmaningen eller plocka ut godbitarna, du väljer!
Hashtagga med #decut2016 så kan vi följa varandra.

Morgondagens uppdrag: 5. Jag i en HELT annan stil. Plåta dig själv i en helt annan stil än den du har. En annan frisyr, sminking eller outfit. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. 😀 😀 Dagens bästa!!

  2. Hobsbawm är helt fantastisk och min favorit historiker! Men som med böcker som har engelska som originalspråk så är de, i min åsikt bäst att läsa på engelska

  3. Hahaha fantastisk!

Kommentera

Stäng meny