3 bilder från en loppis

För två söndagar sedan var jag med och anordnade en gårdsloppis i Midsommarkransen. Vintagefabriken sålde ut lite av sitt lager (de finaste grejerna rök på fem röda), det fanns trädgårdscaféer bland träden och så hölls det en cykelauktion där alla pengarna fick till Stockholms stadsmission. Himla bra alltså.
Tänkte visa dig några bilder (jag hann inte ta så många fler) från denna söta söndag.

Inne på en av innergårdarna hade Gyllenborgens mat – som kommer öppna upp ett kaféet och restaurang i Midsommarkransen i höst – dukat upp ett trädgårdscafé  och gav ett litet smakprov vad som komma skall.

När jag inte fixade med loppisen lekte jag loss med lille Chaplin. Vi hade väldigt skoj.

Det kom massor av folk, bland annat härliga Lisen som visade upp sin klänning som jag knappt kunde slita ögonen från.

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny