30 grader varmt och midsommar-hej

IMG_3563

Pjuu, pust och hej på er!
Hoppas ni haft en underbar midsommar och njuter i fulla drag av juninätter.
Här på Gotland har det varit fullkomligt pötthett och vi har ömsom doppat tårna i havet, ömsom viftat med kartonger framför fejjan för att åstadkomma svalka.
Det har varit Ankeborgs-fest, nakenfisparty och baddräktshäng för hela slanten.
Så här såg det ut på midsommarafton när Majken drog ut mig på promenad på vägen (vårt torp ligger till vänster, bakom all grönska)  – iklädd blöja och tischa.
IMG_3601

Själv hade jag papiljottat håret och prytt med rödkläver som slokade av överhettning efter en sekund. IMG_3628

Majken gillade det här med blomsterkrans. IMG_3639Krånglade runt den över värmeböljs-lockigt hår, runt halsen och upp igen.
Det var en himla härlig midsommar. Torpet fylldes av vänner och en mops, det lagades västerbottenostpaj och så vi åt sillunch i vardagsrummet (eftersom det regnade en stund).
Kvällen spenderades med grillning under äppelträdet och spelkväll i köket.
Jag lyfte knappt ett finger. Eller jo, när jag skulle ta foton med kameran, men that’s it.
The power of att vara höggravid =)

Hur firade du midsommar?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Vad fint det låter.
  Jag firade midsommar med att min pojkvän kom hem till min hemstad för första gången. Han fick träffa min familj och släkt, men mest åt vi god mat, hånglade och tog igen allt vi missat under de senaste tre veckorna då vi inte setts. Saknar honom så det skär i hjärtat, men kanske var det här en av mina allra, allra finaste midsommaraftnar. Och jag hoppas att det här var första av många midsommrar vi kommer ha ihop. ❤️

  1. Men ÅÅÅÅÅÅ, vad härligt det låter! Men visst är det något visst med att längta och sakna?
   Kram emma

 2. Vad är det för solhatt Majken har? Ser helt perfekt ut! Letar efter en med brett brätte!

 3. Hej å hoj!
  Påväg genom Sverige hörde jag på radion att Visby BB säger stopp till alla födslar i sommar till fastlandsbor och även de som har sommarbostad på Gotland….! Hur går det då för dig?

  1. Hej Kerstin! Vi är inskrivna på MVC här sedan en vecka tillbaka, så de är förberedda på att vi ska föda hos dem. Vi hörde av oss för en månad sedan och frågade om de hade plats för oss och de hade de. De vill ju helst undvika oanmälda födslar så att de kan planera bra.

 4. Om ni vill ha nybakat bröd till sommarfrukosten i torpet, och om ni har cyklar, så borde det inte ta mer än en kvart att cykla till Lillåkre present!

  1. Ok, inte bakom knuten direkt, men ändå helt ok cykelavstånd. 😉

  2. Men åh, vilket bra tips!

   1. Eller ja, ni har väl säkert bil? Tänkte inte ens tanken! Jag bara utgick från att ni alltid åker kollektivt, det är min bild av er, haha. Men ni kanske inte tar semesterpackningen, Majken och en och annan byrå under armen och snällt ställer er för att vänta på bussen, som går fem gånger om dagen? Gotlands kollektivtrafik är ju inte riiiiiiktigt som Stockholms, där FYRA MINUTER till nästa avgång är den största katastrofen i världen!

    1. Hahahaha, I WISH säger jag bara. Nä, vi har en sommarbil som annars står avställd. Vi har ju liksom ingen användning av bil annars och vill helst åka kollektivt så mycket vi kan, så vi har valt att låta vår ärvda bil stå avställd vintertid.

 5. Shit! Första bilden! Var tvungen att titta tre ggr pga såg inte magen och försökte pussla ihop hur du hunnit både föda och fira midsommar.. Men den var ju där ☺️

  1. Hahaha, ja, alltså magen sitter så himla långt ner denna gång så det ser liksom inte ut som jag är gravid alls framifrån. Från sidan däremot …

 6. Så himla fina bilder på er. <3

 7. Hej Emma! Gud vad ert torp ser drömmigt ut! måste bara fråga vilken socken det ligger i? (är från ön själv så mest bara roligt att veta) kramar!

Kommentera

Stäng meny