3 x ett plagg.

klänning by emmas vintage

Jag har ett nytt favoritplagg. Min vinröda kasmirtröja från Beyond retro börjar falla sönder efter tusen användningar, så får vila i väntan på lagning. Istället har jag hittat en vinröd kofta från Jumperfabriken som liksom passar till allt. Jag bar den tillsammans med herriga brallor och minibasker i går, och i dag matchar jag den med timglasformad vintageklänning. Imorgon ska jag utmana mig själv att mixa den med ytterligare en stil. jag gillar verkligen tanken på att använda plagg på flera olika sätt. Om ni också gillar tanken, så kanske det ska bli en följetång här på bloggen?
3 x ett plagg. Vad tror ni?
To be continued.

klänning by emmas vintage

Halsband från Topshop, vinröd kofta från Jumperfabriken, skärp, loppisfynd, klänning från Vintagefabriken, vinröda strumpbyxor från H&M, skor från Myrorna.

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

  1. Ja, det vore superinpirerande att få se 3 outfits med samma plagg! 🙂 Här blir din sommarklänning jättefin till hösten, snyggt matchat!

  2. Jag vill ha den koftan! Verkar dock inte kunna hitta den på jumperfabrikens hemsida 🙁

  3. Ja, det vore riktigt kul 🙂

  4. Åh vad skoj, jag bloggade själv samma tema tidigare i veckan! Älskar att man kan använda samma saker på olika sätt.

  5. Jättebra tema! Jag älskar såna smarta modereportage. Mkt fin kofta!

  6. Superfint! Vinrött är en så fin färg! Upptäckte den förra året och undrar var den varit hela mitt liv? 🙂

  7. jaa det är en superbra idé! kul att se olika kombinationer av samma plagg 🙂

  8. Ja! Super bra idé!

  9. Ja, mer sånt!

  10. Jag älskar plagg som man kan bära på flera olika sätt! En sån kategori skulle jag älska att läsa om 🙂

Kommentera

Stäng meny