3 små presenter

vintagefabriken

God kväll! Medan jag letar gravidbaddräkt på nätet, tittar på “Kärlek vid första ögonkastet” och dividerar om jag ska köpa den inbundna uppföljaren till “Livet efter dig” av Jojo Moyes (trots att den kommer ut som pocket om mindre än en månad), så tänkte jag visa upp tre små fina presenter som jag fick häromdagen.
Kolla!
Ett världsfint anteckningsblock för mina att göra-listor, ett kort att sätta upp på väggen i Majkens rum och ett doftljus till min känsliga gravidnäsa. Detta fina kit fick jag i födelsedagspresent av mina vänner och tillika ex-kollegor på Vintagefabriken, fabrikörerna Linda och Lollo.
Efter att ha jobbat och setts varje dag i flera år så vet de vad de gillar, helt klart. Så fint.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Kan tipsa om att Arvet efter dig säljs på akademibokhandelns rea (och säkert på andra bokreor med) som börjar på onsdag. Om du vill ha den inbunden vill säg 🙂

 2. Tips är att uppföljaren finns med på Akademibokhandelns bokrea som börjar imorgon =) !!

 3. Hej! Lånade en svart gravidbaddräkt från boob av min kompis när jag var höggravid, kände mig så himla snygg i den när jag skumpade runt på vattengympa. Satt perfekt på mig och magen. Fast den har du kanske redan koll på

  1. Åh, vilket bra tips. Det måste jag spana in!

 4. Hej Emma,

  Jag har juh en mössa till Majken( om den inte är för liten) MEN även boken livet efter dig ! I pocket men kan såklart skicka med den om du vill, har nämligen två st (!). Är en ekorre av rang hehe & behöver rensa.

  Med vänlig hälsning,

  -f

  1. Men vad gullig du är! Jag har läst “Livet efter dig” och inväntar uppföljaren (kommer ut på pocket den 15 mars) *rullatummarna**bitapånaglarna*.
   Har du läst den?
   Kram emma

 5. PS skickar mössan oavsett storlek D

 6. Åh vilket fint kort! Belle och Boo! Älskar dom böckerna, så mysiga och fina illustrationer, lite vintage-stuk. Rekommenderar verkligen dom böckerna om du inte sett dom!? 🙂

  1. Åh, det måste jag spana in. Tack för tipset!

 7. Heje,,

  Näe, jag har inte läst den, men väl Livet efter dig! Väldigt bra!

  Det är något speciellt m inbundna böcker.

  Lucy Dillons böcker tycker jag mycket om, & Marion keys ” sushi for beginners “är enligt mig hennes bästa. Är ett fan av att läsa på originalspråk, om det går. Kanske skulle du gilla ” tell the wolves I’m home”? Finns så mkt bra böcker, gillar Selma Lagerlöf med. Skulle kunna prata om detta i evighet!

  Roligt att ni ska bli fyra! Så fiffigt att smida medan järnen är varma liksom.!

  Ha en fin helg !

  Med vänlig hälsning,

  -f

Kommentera

Stäng meny