Om det är något vi behöver nu …

Tanken var att dra en vinnare i årets #våruppror i dag, men vet ni vad? Om det är någon gång vi behöver måla världen i färg så är det just precis nu, när allt är upp-och-ner och det drar in bekymrade orosmoln över vårt land. Så jag har beslutat att förlänga vårupproret en vecka och därmed frossa i kulörter i dagarna sju.

Ta på dig ditt knalligaste plagg, gå ut och sprid en nypa modeglädje! Och inte att förglömma: Gå in under hashtaggen #våruppror och njut av alla bidrag!

Här är ett axplock av vad jag njuter av just nu:
@marshmallowelectra @tastysoap
@bykristinagrahn @alexandramaritz
@nippertippa @josefinfint
@alexandramaritz @alexandramaritz

Vad är vårupproret?
För femte året i rad drar jag igång vårupproret för att hjälpa våren på traven och ge mars-gråslask och aprilväder en omgång genom att tillsammans med er sporta färg från topp till tå. Bort med alla mörka gråskale-november-kappor och fram med rött, rosa, grönt, gult och blått! Tillsammans målar vi världen i färg under hashtaggen #våruppror. Titt som tätt visar jag upp era våruppror-outfits här på bloggen och den 17 april koras årets bästa våruppor. I vinner årets bästa våruppror med ett valfritt plagg från Jumperfabriken. Bra va?
Häng på du också vettja!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Yes!!! En vecka till! Love it! Så kul-chock att se min nuna mitt i alltihopa. ❤️❤️❤️

    1. Hurra! Hoppas få se fler outfits!

Kommentera

Stäng meny