25 grader Gotland

Pöh! Jag lider med de stackars särkklädda capebärarna på Medeltidsveckan i Visby just nu. Gotland kokar nämligen av värme. Men förmodligen är doften liksom lite mer HK (historiskt korrekt) med lite svettlök sprinklad över ringmuren.

Här hemma på torpet har barnen sprungit nakenfis hela dagen och alldeles strax ska vi pipa i väg för att svalka oss i havet. Vi gör en repris på gårdagen då det såg ut så här i min Instagram story:

Ändå rätt skickligt med en bruten arm, right?

Och så dagens dans tillsammans med Bodil. Ska kirra en till i dag tror jag och lägga upp på Instagram storys (@emmasundh).

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Ett tips! Kör bort trädgårdsavfall till en återvinningsstation så gör de jord och biobränsle av det. Att elda upp det i trädgården är som att elda för kråkorna. Du släpper ut en massa koldioxid och sotpartiklar till atmosfären och bidrar till klimatförändringar och miljöförstöring. Du riskerar att orsaka en eldsvåda som sprider sig på Gotlands torra marker. Även om det inte kanske spelar så stor roll att du gör det så uppmuntrar du andra till att göra detsamma. Gör fin jord eller bränsle av det istället som ersätter torv och fossila bränslen! Om inte du har släpvagn går de att hyra billigt eller så kan du och grannarna gå ihop och hyra någon som tar det. Kram!

    1. Sant så sant! Tack för påminnelsen. Kram Emma

Kommentera

Stäng meny