24. En bild från en tidigare julafton.

24 december. Julafton! Den tjugofjärde – och sista – luckan i Emily Dahl-kalendern, som anordnas av den eminenta Emily Dahl, innehåller en bild från en tidigare julafton …

Bilden är tagen i mitt barndomshem, i vardagsrummet. Jag vet inte om bilden är från just julafton för om jag inte minns fel så firade vi alltid jul hos mormor Ulla eller min moster Katarina. Nåväl, det har aldrig hindrat mig från att dansa runt grannen. Varken förr eller senare. Jag är skitungen som har tagit med både docka och klocka in i ringdansen, och – som av ansiktsuttrycket att döma – är den som sjunger högst.

På bilden ser ni (från vänster) min kusin Malin, jag, min mamma Märta, min syster Ellen (bakom granen) och sedan min kusin Kristin.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny