1:a på topplistan!

vintageparty

Hej vad det går!
Nu har boken Vintageparty (som jag, Volang-Linda och Vintageprylar-Louise har skrivit och stylat) varit ute i lite mer än två veckor och den säljer som smör. Det värmer mitt värmländska hjärta ska jag säga er. För hur stolt jag än kan känna mig så är jag extremt ödmjuk inför framgången med boken. Tar ingenting förgivet. Men av all respons vi har fått så börjar jag sakta med säkert inse att vi har faktiskt gjort en himla bra bok. En pangbok!
Just nu toppar Vintageparty listan för vår kategori på Bokus. Samtidigt får vi mängder av förfrågningar om att vara med på allehanda event och tillställningar. Och till hösten släpps boken i Amerikatt!
Dessutom frontas Norstedts utlandskatalog av – fanfar – den underbara cykelbilden från kapitlet Picknickparty (tagen av våra fantastiska fotografer Martina Ankarfyr och Anna Larsson).

Bilden föreställer John som skjutsar Lollo på cykel i gröngräset. Det här är en av mina absoluta favoritbilder ur boken …

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Det är ni väl värda, det är verkligen en pangbok. Grymt jobbat!

  2. Så himla kul! Ni är verkligen värda det. Bra jobbat, heja osv!

  3. Jag är så himla glad för er! Jag har läst din blogg i ungefär ett år, och vet hur mycket ni har fixat och ordnat för att den ska bli så bra som den faktiskt är ^^ Säg till när ni gästar Norrköping, så kommer jag förbi och säger hej! Kram

  4. Ååååå vad glad jag är för er! Grattis! De är ni värda!

  5. Stort grattis! ni har gjort det bra och var stolta över er prestation och begåvning!

  6. Va roligt! Stort grattis till er att boken går så bra. Boken är jättefin, jag bläddrade i den hos en kompis och jag har önskat mig den när jag nu snart fyller år. Får jag den inte så köper jag den själv.

  7. Wow! Så roligt för er! Njut!!! Jag bläddrade i boken på Åhléns idag – sååå fin!!!

Kommentera

Stäng meny