17. En person jag saknar …

Jag tycker julen är slitig, rent emotionellt.
Mina kompisar kallar mig fårkatt för att jag liksom vill valla alla åt samma håll, vill att alla ska vara med, ingen ska glömmas bort.

Julen är ju långt i från just så, eftersom jag bor i Stockholm, mina föräldrar i Värmland och Johns föräldrar i Skellefteå. Det är svårt att samla alla.
Det är ofta en hel massa flängande för att stilla känslorna.
Dessutom är det ju stor hemvändarhelg i Värmland. Alla kompisar samlas och hänger i dagarna tre. Detta smärtar i mitt FOMO-hjärta kan jag lova.
Men den här julen saknar jag någon alldeles speciell.
Jag saknar min mamma.
Det här året är det som att vi har kommit varandra så nära. Så det här året kommer jag sakna min mamma på julafton.

img_3437-2

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Oh vad kul att du nämner Skellefteå.
  Kommer Johns och hans föräldrar härifrån eller? 🙂

  1. Jajemänsan =)

 2. Jag förstår det man känner det man känner. Min mamma dog för ett år sedan så jag vill helst åka från Sverige över jul. Skulle gå bra om jag hade barn får då har man ju fullt upp o dom ger så mycket glädje. Men nu utan nä känns inget bra. Man får göra det bästa av det har ju liksom inget val. Kram.

  1. <3

 3. Den känslan….
  Ett tufft år läggs till handlingarna med en sjuk mamma som drabbats av all slags märkliga åkommor SLE, tiaattacker mm. Mamma som är en förebild i just att vara mamma, varma kramar, ändlösa samtal i telefon, 10mil från varann men som ändå vet när något är fel. En märklig känsla att ta till sig, nu måste jag med mina bonusbarn vara den som är stark…. Vi firar jul 23/12 för att mamma & pappa ska ha alla samlade. Men i vilket fall så kvittar det vilken dag det är bara alla mår bra & får vara tillsammans. En extra tanke till alla våra mammor idag❤️

  1. <3

Kommentera

Stäng meny