16. Så firar jag jul i år

img_5806
Åtta dagar kvar till julafton och mer än halva decemberutmaningen avklarad. Ni hänger väl med? För nytillkomna läsare så betar jag av 31 utmaningar som ni läsare har gett mig under december. En utmaning för decembers alla dagar.

I dag ska vi snacka julafton och hur jag tänker fira jul.
Imorgon tar jag tåget upp till Skellefteå med min lilla familj, Johns syster och hennes barn. Vi ska nämligen fira jul med Johns familj i år, hemma i mina svärföräldrars fina våning.
Det ska knastras snö, ätas julmat, åkas pulka och så ska vi försöka ta igen oss efter höstens hundrasjuttio olika virus och baciller.

img_5849

Vill du hänga på min decemberutmaning via din blogg eller instagram? Gört! Följ hela utmaningen eller plocka ut godbitarna, du väljer!
Hashtagga med #decut2016 så kan vi följa varandra.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Älskar decemberutmaningen. Så finurliga utmaningar!

  2. Vad coolt att du är här i staden jag bor i! 😀
    Hoppas man får syn på dig någonstans 😀

  3. Åh vad roligt att du kommer “hem” till Skellefteå! Vi bor också mitt i stan längs gågatan och det är vintervitt och vackert här uppe. Ni har såklart en massa familj att umgås med, men om Majken får tråkigt har vi en liten Yngve som gärna vill ha en lekkompis. God jul till hela familjen!

Kommentera

Stäng meny